lördag 9 juni 2012

Första gången på riktigt :-)

Idag var jag och Akira för första gången på en officiell agility/hopp tävling. Det var superkul. Mycket nytt med tanke på att vi är vana att vara på utställning. Jag och Akira har bara kört en gång inofficiellt tidigare och idag var det ju på riktigt :-)
Anna och Elza var med och även Susanne och Otto. Så himla skönt att Susanne vara med för annars hade jag och Anna haft en del bekymmer eftersom vi var nya i detta gemet :-)

Det är bara att inse att shiban har riktigt med humor i allafall. Vårt första lopp var agility med balanshinder och vickbräda och A-hinder. Om Akira hade kunnat prata så hade hon ju jublat så glad var hon över dessa hinder. När vi körde så tog hon balansen 2 gånger och vickbrädan 3 gånger och A-hinder 2 gånger :-) trots att man bara skulle ta dessa EN gång under banans gång. Så här blev vi diskade, men vi kom i allafall inte sist... hur nu det kan komma sig :-)) Man kan inte annat än att skratta åt henne så glad var hon.
Efter ett tag (timme eller 2) så var det dags för Hoppbanan och denna gick mycket bättre tyvärr gjorde jag ett par misstag som gjorde att hon sprang fel, men här blev hon inte heller sist utan 2 platser utanför placering, så summa sumarum så är vi super nöjda!!!

Helt enkelt haft en SKITKUL dag :-))

Nu softar vi allihop framför tvn

Tack o hej!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar