söndag 18 april 2010

SM-final

Det såg riktigt mörkt ut ett tag... fick inte tag på biljetter till finalerna i Globen. Vi skulle ner av en enda anledning och det var att träffa Stefan på Z-athletica. Det löste sig som tur var till slut och vi hamnade i Globen och träffade riktigt trevliga människor. Vi träffade Stefan så gjordes det upp lite grejer mellan Stefan och Jocke så det kommer att bli riktigt spännande snart. Jocke fick med sig lite grejer direkt igår, en väska, typ toolbag, några t-shirts med schyssta tryck, mössa och pannband.
Sen stötte vi på Erik Richenberg, vilken schysst kille :-P Han ville att Joachim skulle komma ner till honom o Praktisera på hans företag samt att han tyckte att han skulle komma ner och va med på Smögens innebandyskola. Här dök det genast upp ett "problem", intressant som f_n, men Joachim skall ju sommarjobba :-), men vet iofs inte exakt när ännu. Hur som helst så gjordes det en riktigt bra affär med honom. 1 klubba, 1 t-shirt med namn o nummer, 3 kepsar och en vattenflaska för en 500-ing.

Vi gick in och tittade på slutet av dam-matchen som stod mellan IKSU och Rönnby och det var en spännande match som slutade 6-6 efter förlägningen och det blev straffar. Rönnby la tre raka medans iksu missade sina och Rönnby vann! Jätterkul tycker jag.

Sen var det dags för herr-matchen som stod mellan Caperio Täby mot Storvreta och för min del så spelade det egentligen ingen roll vilket lag som vann, men Strorvreta tog hem segern. Kul för deras tränare att det sista han gör med laget är att vinna SM-Guld i Globen :-P

Det händer mycket positiva grejer för sonen och snacka om att jag är stolt över honom. Under detta år i Hagfors så under vårterminen har han vuxit ENORMT till sitt sätt. Han är mer utåtriktad och pratar gärna mer än han någonsin gjort tidigare och det är härligt tycker jag :-P

Fille har nu cyklat till en kompis och senare skall vi vinka av Jocke i Borlänge när det är dags för honom att åka hem till Hagfors.

Snart kommer barnens kusin som vill gå ut o gå med hundarna och det kan man ju inte säga nej till :-)

Hoppas att alla får del av solen idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar