söndag 19 december 2010

Tiden går fort!

Tiden går så fort så man hinner inte reflektera över vad som händer, känns det som :-)

Sen jag skrev sist så har det vart en del innebandy och även en del hockey, men det har mest varit pyssel med valparna.

IBF Borlänge Div 2 Herrar i Södra Norrland var sååå nära att vinna matchen mot Lesjöfors/Filipstad, men det blev förlust i SD, men när dom kommer och hälsar på i Borlänge så räknar jag med vinst... :-P

Joachim har varit till "fotdoktorn" och skall nu få sulor, men dom kommer i januari. Han har fått träningsverk *haha* av att gå i riktigt skor. Vi köpte nya skor åt honom, både ute och inneskor, så nu får han inga julklappar. Nja, kanske någon liten en.

Filip har spelat en hel del hockey och dom spelade i Borlänges "nya" ishall och jag har aldrig frysit så mycket någonsin, det var bara lä, men lika kallt inne som det var ute, men det kan ju bli bättre. Filip sa att han hade is på gallret :-) Då är det kallt.

Valparna är nu 9 veckor och jag har fått en del förfrågningar på dem och nu är dom vaccinerade och besiktade. Veterinären skriver att dom är trevliga och låter sig undersökas och dom var verkligen superduktiga. Det är skönt när det inte är så kallt för då är det lättare med att få dem att gå ut och göra sina behov, Kuyoki som älskar snön gillar inte kylan :-)

Megumi i leklådan och Taiyou på väg i :-)

Megumi, Kuyoki och Taiyou i mitten, dom ligger
i hög och värmer sig efter en promenad i blåsten

Kuyoki och Taiyou undersöker köksgolvet.

Tack för idag!

2 kommentarer:

  1. Vilka underbart söta valpar!
    Kommer ihåg när vår Lexi (shiba) var så liten. Men det går fort och så vips är de vuxna :P

    SvaraRadera
  2. Tack Maria!
    Ja tiden går verkligen fort! Tyvärr har dom som varit i kontakt med oss ang valpar hittat på närmare håll. men men det är som det är.

    SvaraRadera