tisdag 20 december 2011

Bättre dag!

Det är så roligt att vara ute och promenera med de små shiborna. Folk vrider nästan huvudet i led när vi kommer å går för att titta på dessa små söta ullisarna som hoppar eller studsar fram :-)

Idag har valparna fått 3 promenader och ett x antal buspass i trädgården och snön.

Snart kommer min lilla 4 "stjärniga" shiba familj blir 2 "stjärnig" :-) Yumi kommer att flytta till Borlänge och Yoshi kommer att få bo i Storstan Stockholm :-) Det roliga är att dom kommer ändå att hamna inom "samma" familj :-) Yoshis husse lurade med sin mor, far och syster för en liten påhälsning hos oss och då smälte visst den store starka pappan :-)) Yumi verkligen charmade honom så han inte hade en chans att låta bli att smälta. Hon gillade starkt hans musche o skägg :-) Yoshi kommer att passa perfekt hos sin nya familj då han är en myskille och väldigt anpassingsbar, för det lär man ju vara om man skall bo i storstan :-)

***
Då var det kväller igen och Fille spelar innebandymatch mot flickorna och jag orkar faktiskt inte gå och titta. Det är en plojmatch för skojsskull och jag är trött efter allt bus med dessa små. Det är ju snart dags för en sista kvällsrunda och SÄNGEN :-)

En ganska bra dag om man jämför med gårdagen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar