söndag 4 december 2011

Så kan det gå :-/

Nu är valparna 7 veckor och vi tränar på med promenader och rutiner. Vi är så glada över att ha hittat ett fantastiskt blivande hem till Yoshi. Ett ungt par som kommer att passa honom som handen i handsken och jag hoppas verkligen att Yoshi kommer att göra dem lyckliga.
Tyvärr har vi inte bestämt oss hu vi vill göra med Yumi. Vi hade en bra planering för henne, men tyvärr lämnade dem återbud pga ändrade familjeförhållande och det var synd för jag gillade dem och de skulle bo här i Hedemora, men men nu väntar vi på att hitta en ny lämplig familj till henne, men till dess så stannar hon hos oss.

Här lär sig Yoshi hur man "diskar", mamma Akira ser så han gör rätt :-)

Yumi har lagt beslag på adidaslådan, bäst å lägga sig på den :-)


Förrutom hundarna så har vi haft en helg full med händelser :-) Tilde (min systerdotter) kom i fredags redan och gjorde mig och Anna sällskap när vi tittade på film. Lördagen han vi (jag och Tilde) även med innebandy i Ludvika med Joachim som dom vann med 12-10 och Jocke gjorde 2 mål :-), sen hann vi även med lite hockey när Fille spelade. Idag blev Jocke och Jonte observerade som domare och det gick visst bra. Både hemmalaget och bortalagets tränare var nöjda med deras insats och som det såg ut så var även hon som observerade nöjd med dem. Tilde var med på promenad i morse med valparna och hon var sååå lycklig :-)
Filip har spelat match idag igen. Våra veckordagar och helger består just nu inte av något annat är valpbus och hockey och innebandy. Tur att vi är 2 föräldrar som kan ta del av våra barns idrottande samtidigt som vi får nöjet att ta del av valparnas framgångar. Det är sååå underbart att kunna vara med om detta!

Nu är det dags att sova, får se när de små vill upp i morron bitti. Det har varit ganska lika under veckan, men vi har försökt att förhala det lite, men dom vill gärna gå upp mellan 5.00 och 5.20. Skulle vara skönt om dom sov lite längre :-)))

God natt och sov gott nu alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar